{{ data('betbeast.realtimeservice.notifications[0].message') }}
{{ data('betbeast.realtimeservice.notifications[1].message') }}
{{ data('betbeast.realtimeservice.notifications[2].message') }}
{{ data('betbeast.realtimeservice.notifications[3].message') }}
{{ data('betbeast.realtimeservice.notifications[4].message') }}

Grenser for

Ansvarlig spilling

Vil du vite mer om grenser for ansvarlig spilling? Ta det med ro, vi har alt du trenger.

Hva er en grense for ansvarlig spilling?

En grense for ansvarlig spilling er enhver form for grense du setter på kontoen din, og som kan vare alt fra timer til måneder av gangen. Grensene gir deg full kontroll over din bruk av nettcasinokontoen.

Hvilke grenser finnes?

Tapsgrense

Tapsgrenser lar deg kontrollere nettobeløpet du kan tape hos BetBeast daglig, ukentlig eller på månedlig basis. Når du har nådd grensen, vil du ikke kunne spille hos BetBeast igjen før grensen er tilbakestilt. For eksempel: Dersom du setter en tapsgrense på € 100 pr. uke, og deretter taper € 100, vil du ikke kunne spille igjen før det har gått 7 dager. Vi tar gevinster med i beregningen, så dersom du taper € 50 og deretter vinner € 50, har du fortsatt totalt € 100 å tape før du blir begrenset. Denne grensen kan forhindre deg i å jage tap.

Tidsgrense

Du kan begrense tiden du bruker på pengespill. Begrensningen trer i kraft umiddelbart. Når du når grensen, vil du automatisk bli logget ut av kontoen din. Grensen kan angis i en periode fra 6 minutter.

Omsetningsgrense

Du kan begrense kontoen med omsetningsgrenser. Grensen lar deg kontrollere hvor store beløp du kan satse totalt pr. dag, uke eller måned. Begrensningen vil gjelde umiddelbart. Du kan senke grensen når som helst, og denne endringen vil tre i kraft umiddelbart. Du kan øke grensen, men for at denne endringen skal tre i kraft, må du vente 24 timer på e-postbekreftelse. Kansellering av omsetningsgrensen tar 24 timer. Etter at grensen er nådd, vil du motta et e-postvarsel.

Innskuddsgrense

Innskuddene dine vil være begrenset til det beløpet du selv velger, og til den tiden du har valgt. Du kan sette en grense på dine innskudd daglig, ukentlig eller månedlig basis, og det gjelder for hvilket som helst beløp. Hvis du for eksempel velger å sette inn maksimalt $ 100 i løpet av en uke, vil grensen hindre deg i å sette inn mer enn dette beløpet før det har gått 7 dager.

Nedkjøling

Trenger du en avkobling? Du kan angi en nedkjølingsperiode for et gitt tidsrom. Når grensen er aktiv, kan du ikke plassere innsatser, og du vil bli ekskludert fra alle kampanjetilbud. Du har imidlertid lov til å ta ut eventuelle resterende midler i løpet av denne perioden. Nedkjølingsperioden påføres kontoen umiddelbart. Etter at perioden har utløpt, vil kontoen reaktiveres automatisk.

Selvekskludering

Du kan angi en selvekskluderingsgrense for en gitt tidsperiode. Når du gjør dette, vil spillerkontoen din umiddelbart bli deaktivert, og du vil bli ekskludert fra alle kampanjetilbud i den angitte perioden. Du vil ikke kunne sette inn eller ta ut midler når grensen er aktiv, og grensen kan ikke reverseres.

Hvordan legger jeg til/endrer en grense?

Du kan legge til og endre grensene når som helst i Ansvarlig spilling-fanen på kontoen din. I hvert tilfelle vil du motta en e-post som bekrefter den nye grensen.

Legge til en grense:

Tapsgrense:

Klikk på Tapsgrense, velg mellom 1 dag, 1 uke eller 1 måned, og angi grensen du ikke ønsker å overskride i løpet av den tiden. Klikk på «Sett tapsgrenser» for å bekrefte.

Tidsbruk grense:

Klikk på tidsgrense, skriv inn antall minutter du vil at den nåværende økten skal vare. Etter at disse minuttene har gått, vil du bli logget ut av kontoen din.

Omsetningsgrense

Klikk på Omsetningsgrense, velg mellom 1 dag, 1 uke eller 1 måned, og angi grensen du ikke ønsker å overskride i løpet av den tiden. Klikk på «Sett omsetningsgrenser» for å bekrefte.

Innskuddsgrense

Klikk på Innskuddsgrense, velg mellom 1 dag, 1 uke eller 1 måned, og angi grensen du ikke ønsker å overskride i løpet av den tiden. Klikk på «Sett innskuddsgrenser» for å bekrefte.

Nedkjøling

For å få tilgang til denne funksjonen må du klikke på Informasjon i Ansvarlig spilling, og slå på «Ekspertmodus». Nedkjølingsfanen vil nå vises på siden for ansvarlig spilling. Velg fanen og deretter lengden på nedkjølingsperioden. Bekreft ved å klikke på «Aktiver nedkjølingsgrense».

Selvekskludering

For å få tilgang til denne funksjonen må du klikke på Informasjon i Ansvarlig spilling, og slå på «Ekspertmodus». Selvekskluderingsfanen vil nå vises på siden for ansvarlig spilling. Velg fanen og deretter lengden på selvekskluderingsperioden. Bekreft ved å klikke «Aktiver selvekskludering».

Når du er selvekskludert, kan du ta kontakt med kundeservice for å starte uttaket av den gjenværende saldoen. Etter at perioden har utløpt, vil kontoen din bli reaktivert automatisk.

Endre en grense:

Skulle du få behov for å endre en av de tidligere angitte grensene, er det bare å endre informasjonen til den nye grensen og bekrefte. I hvert tilfelle vil du motta en e-post som bekrefter den nye grensen.

Hvordan fjerner jeg en grense?

For å fjerne en av grensene må du kontakte kundeservice, som vil være behjelpelige med dette!

Når du ber om å få fjernet en grense, må du vente 24 timer på e-postbekreftelse. Denne regelen gjelder kun for grenser satt for en viss tidsperiode.

Installere app??

Trykk deretter