{{ data('betbeast.realtimeservice.notifications[0].message') }}
{{ data('betbeast.realtimeservice.notifications[1].message') }}
{{ data('betbeast.realtimeservice.notifications[2].message') }}
{{ data('betbeast.realtimeservice.notifications[3].message') }}
{{ data('betbeast.realtimeservice.notifications[4].message') }}

Hvordan gjør jeg innskudd hos

BetBeast?

Innskudd

Du har registrert deg hos BetBeast (godt valg!) og ønsker å komme i gang. Hvordan går du frem? Denne praktiske guiden vil forklare deg alt du trenger å vite!

Hvordan gjør jeg innskudd?

Enkelt. Etter innlogging klikker du på den blå «+»-knappen øverst til høyre på skjermen. Der får du muligheten til å velge både innskuddsvaluta og hvilken metode du ønsker å bruke. Når du klikker på din foretrukne innskuddsmetode, vil e-postadressen din være forhåndsutfylt der det er nødvendig. Når det gjelder debet-/kredittkort, vil du den første gangen bli bedt om å fylle inn kortopplysningene dine, som så vil bli lagret for ditt neste innskudd. Fyll deretter inn beløpet du ønsker å ha tilgjengelig på kontoen din, og klikk på «Gjør innskudd».

Betalingsmetoder

Hos BetBeast tilbyr vi 100+ forskjellige innskudds-/betalingsmetoder for å tilpasse oss dine behov. Enten det er kryptovaluta eller FIAT, har vi slått oss sammen med bransjens beste leverandører for å sikre problemfrie og trygge transaksjoner. Her er de beste FIAT- og kryptometodene vi tilbyr: MiFinity, Visa/Mastercard, Paysafecard, Jeton, SkinsBack, eZeeWallet, Neteller, Skill, Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dogecoin, USDT og mange fler.

Er det noen innskuddsgrenser?

Hver betalingsmetode har ulike minimums- og maksimumsbeløp som kan settes inn på en gang. Disse vil være oppgitt ved siden av hver betalingsleverandør. Grensene er utformet for å imøtekomme et bredt spekter av spillere.

Hvor lang tid tar det?

Innskuddstider for FIAT kan variere avhengig av leverandør og betalingsmåte, som oftest vil midlene være inne på kontoen umiddelbart. Når det gjelder krypto, tar innskudd bare et par minutter, og du vil motta et varsel så snart midlene er overført.

Kan jeg overføre saldoen min fra en valuta til en annen?

Vi støtter ikke valutaveksling. For å gjøre dette, må du ta ut pengene dine og sette inn i ønsket valuta.

Kan jeg angi personlige grenser?

Hos BetBeast tar vi ansvarlig spilling veldig seriøst. Vi tilbyr personlige grenser som gir spillerne kontroll over spillingen. Hver seksjon gir en oversikt over hvordan det å sette grenser kan brukes til å hjelpe deg. Du kan sette grenser for beløpet du setter inn, taper og satser samt tiden du bruker på spill. Du kan også aktivere selvekskludering og nedkjøling.

Er mine personopplysninger og betalingsdetaljer trygge?

Vi samarbeider kun med anerkjente betalingsleverandører, som alle har verktøy for forebygging av svindel og sikkerhetsfunksjoner som holder deg trygg 24/7. Når du setter inn penger, vil sensitive opplysninger og din økonomi være beskyttet. Og de kommer aldri til å dele dine økonomiske detaljer med noen andre parter.

Er det mulig å spille spill eller plassere innsatser uten midler?

Det korte svaret på det er ja. Dette er en utmerket måte å prøve ut et nytt spill på eller gjøre deg kjent med spillkonseptet. De fleste spill kan spilles i «Moromodus», men du må huske at eventuelle gevinster du vinner ikke vil være ekte penger og vil derfor ikke være synlig på kontoen.

Og det var det! Å gjøre innskudd hos BetBeast er like enkelt som ABC. Husk at vi har massevis av forskjellige innskuddstilbud som passer alle, og våre kampanjer med premier verdt 200 000 NOK hver måned er noe spillerne setter stor pris på. Finn ut mer her!

Installere app??

Trykk deretter